Nu är julen förbi och ett nytt år är här!  Förra året var intensivt med massor av intressanta kongresser och möten och därför var det skönt att varva ner under helgerna, slå av på takten och få lite tid för reflektion och eftertanke.

Vi på Meetagain valde tillsammans med diabeteskongressen EASD att som julgåva skänka pengar till insamlingsstiftelsen Min Stora Dag. Insamlingsstiftelsen hjälper barn med svåra sjukdomar till en välbehövlig paus från en vardag fylld av sjukhusrutiner.

Meetagain vill passa på att önska dig ett Gott Nytt 2016.

Grundplåten till gåvan kom från diabeteskongressen EASD i september. I samband med denna tog Meetagain fram t-shirts till alla värdar och värdinnor som arbetade under kongressen. Traditionsenligt säljs de t-shirts som blir över och pengarna går oavkortat till ett välgörande ändamål. Meetagain dubblade beloppet från försäljningen och donerade alltsammans till stiftelsen Min Stora Dag.

Vill du också stötta stiftelsen Min Stora Dag?

  • Ge er gåva via Bankgiro 900-5133 eller Plusgiro 90 05 13-3,  och ange företagets/organisationens kontaktuppgifter inklusive mailadress
  • Vill du betala med ett bankkort? Fyll i formuläret här