Välkommen till eventhotellet Quality Hotel Friends! Sedan 31 augusti 2013 erbjuder hotellet logi och lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden. Arenastaden ligger i Solna, norr om Stockholm, grannar med Mall of Scandinavia och med nationalarenan Friends Arena. Målsättningen är att bli Arenastadens vardagsrum. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda i Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena. Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Ta en kaffe eller ett glas vin i lobbybaren Bar X, ät lunch eller middag i Brasserie X på 25:e våningen med oslagbar utsikt över Stockholm eller njut av vår frukostbuffé i In Between.

Möten och event som arrangeras på Quality Hotel Friends ser sällan likadana ut.
Hotellet är mer än ett vanligt konferenshotell. Det är ett eventhotell optimerat för konferenser och möten i alla storlekar. Med möteskategorier från Small till Extra Large får alla plats. I Stora Eventsalen ordnas storslagna middagar eller mässor för 1 800 personer. Hotellet har 9 möteslokaler och 2 eventsalar, och med Friends Arena i anslutning till hotellet – som även de samarbetar med anti-mobbingsorganisationen Friends – har man kapacitet för event med upp till enastående 65 000 deltagare!

Var ska då alla dessa konferensdeltagare bo? På Quality Hotel Friends finns 400 rum med flexibel utformning som ger 1 010 sängplatser. Hotellrummen är inredda med mjukhet och rofylldhet och naturnära färgkartor. Härligt cirkelformade fönster ger en bred vy över Solnaområdet och bringar en känsla av rymd och frihet för gästen.

Här är det möjligt att anordna festivaler, storskaliga modevisningar, eller varför inte förvandla vår Stora Eventsal till en glittrande karneval i Copacabana. Utmana oss med ditt drömevent!