Lund är i en spännande utvecklingsfas. Med invigningen av Max IV i sommar och byggnationen av ESS kommer forskarkonferenser och kongresser att öka framöver i Lund.

Scandic Star Lund genomgår nu en totalrenovering. Rumsrenovering pågår sedan våren 2016 och alla rum kommer stå klara sommaren 2017. Teatern på hotellet, med en kapacitet på 450 personer, genomgår en fullständig uppdatering med bland annat helt ny teknik. Detsamma gäller festvåningen. Övriga mötesrum som har en kapacitet från 2?250 personer blir också totalrenoverade.

Scandic Star Lund kommer i februari 2017 att vara redo för att ta emot stora möten och kongresser. Målet med renoveringen är att vara det självklara valet för den som arrangerar möten och kongresser i Lund. Med den kapacitet som finns och de nya möjligheter som skapas, får Scandic Star Lund unika förutsättningar att vara värd för den här typen av arrangemang genom att kunna erbjuda en helhet för kunderna under ett och samma tak.

Fakta om Nya Scandic Star Lund:

  • 203 hotellrum varav 16 tillgänglighetsanpassade
  • Teater för 450 personer och 14 mötesrum med en kapacitet från 2?250 personer
  • Två olika festvåningar där 450 gäster kan tas emot i den största lokalen
  • Restaurang och bar
  • Gym och relaxavdelning med pool
  • 230 gratis parkeringsplatser i anslutning till hotellet
  • 15 minuter med buss till Lund C och 25 minuter till Sturups flygplats, alternativt 30 minuter till Kastrup
  • Intern mötes- och gruppbokning på hotellet
  • Shuttle service finns tillgänglig för grupper vid behov.