Scandic Crown erbjuder ett modernt och ljust mötesplan fördelat på 26 rum. Lokalerna är funktionella och flexibla vilket ger möjlighet att genomföra konferenser, middagar och event efter gruppens storlek och syfte.

Rummen är utformade i olika storlekar och kan ta emot 2?400 personer. Det största mötesrummet, Dalénlokalen, är en unik lokal som även erbjuder bankettsittning för upp till 250 personer.

De nyrenoverade publika utrymmena passar såväl mingel som utställningar och workshoppar i samband med event ? och är unika i centrala Göteborg.

Umgänge kräver energi och närvaro. Scandic Crown erbjuder olika matalternativ, och lunchbuffén går att få i en mingelvariant för den som önskar. För att inte tala om Scandics nya Taste Break-koncept med inspiration från hela världen.

Önskar du ett mer personligt möte passar det att mötas i hotellets bar eller lounge, som är de naturliga utgångspunkterna, innan du går vidare till hotellets mysiga brasserie. Här erbjuds en spännande meny som kombinerar det klassiska Scandic-köket med nya urbana smaker. Önskar du sedan övernatta finns det 338 rum hos Scandic Crown.

Med sitt centrala cityläge är Scandic Crown aldrig långt borta, hit går du på 5 minuter från Göteborgs centralstation, och det är aldrig långt till någonting i det myllrande Göteborg.