Nu får Stockholm en extravagant arena för större kickoffer, konferenser eller personalfester. Här kan du även se de hetaste artisterna uppträda.

Plats för upp till 600 minglare

En av Stockholms första privatteatrar, vars cafédel redan är en del av hotellet, får äntligen visa upp sig i sin fulla prakt. Vasateatern är en magnifik plats i hjärtat av Stockholm som erbjuder möjligheter för många olika typer av event – från konserter till filmpremiärer, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra kulturella uppträdanden. Här finns plats för upp till 600 personer i mingel.

Ett extra fint minne

Denna fantastiska teater kommer att förenas med Grand Central by Scandic för att skapa ett ”one of a kind”-hotell med 391 rum, teater, restauranger och barer. Mitt i pulsen och i stadens teaterdistrikt smälter hotellet samman med gatans myller, konst, design, teater och musik. En historisk plats för dig som vill att företagets konferens eller fest ska bli ett extra fint minne.