Vill du interagera mer med konferensdeltagarna? Nu är tiden över för handuppräckning och otympliga mentometerknappar. Koppla på MessOut till din eventapp: Delegias mobila webblösning. Då kan deltagarna både rösta och ställa frågor till dig eller föreläsaren, medan föreläsningen pågår.

MessOut är lätt att använda både för arrangör och deltagare. Lösningen är också kostnads­effektiv, jämfört med att hyra utrustning för publikomröstningar. Det enda som behövs är två vanliga laptoppar för moderator och presentation. Koppla upp dem mot nätet, så hanterar du enkelt dialogen med deltagarna.

Genom MessOut-lösningen kan deltagarna ta ställning till och diskutera olika aktuella frågor. Särskilt i en större grupp kan detta vara ett utmärkt sätt att få alla att känna sig delaktiga. Den känslan ökar i sin tur inlärningen ? och viljan att tillämpa de nya kunskaperna när konferensen är avslutad.

Så här går det till

Eventappen är navet genom hela mötesprocessen. Genom den skapar vi en konferens med rätt förutsättningar för delaktighet, såväl innan som under och efter mötet.

Till att börja med skickar vi ut program, filmer eller dokument som du vill att deltagarna ska ta del av före konferensen. Under själva mötet kan vi sedan koppla på MessOut, med funktioner som digitala workshoppar, omröstningar och mentometerlösningar.

Konferensdeltagarna använder sina egna mobiltelefoner eller surfplattor, och deltar genom dessa i diskussionerna. Efter mötet kan de använda eventappen till att dela resultat och dokument kring mötet. De kan också använda den för att ta del av varandras kontaktuppgifter.

En konferensarrangör med totallösningar

Meetagain erbjuder dig mycket mer än enbart tekniska lösningar för din konferens. Vi är en professionell konferensarrangör (PCO) som erbjuder totallösningar inom konferenser/kongresser och andra evenemang. Med personlig service organiserar vi möten i Sverige och utomlands. Dessutom på ett kostnadseffektivt sätt.

Med 25 års branscherfarenhet har vi skaffat gedigna kunskaper kring hur man planerar och genomför en konferens – med interaktion och engagemang, både före, under och efter. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet, för att lyfta just din nästa konferens.