Julen står för dörren och snart lägger vi 2016 till handlingarna. Året har varit intensivt med massor av intressanta kongresser och möten och därför ska det bli skönt att varva ner, slå av på takten och äntligen få lite tid för reflektion och eftertanke.

I år har vi på Meetagain valt att som julgåva skänka pengar till insamlingsstiftelsen Min Stora Dag. Insamlingsstiftelsen hjälper barn med svåra sjukdomar till en välbehövlig paus från en vardag fylld av sjukhusrutiner.

Vill du också stötta stiftelsen Min Stora Dag?

• Ge er gåva via Bankgiro 900-5133 eller Plusgiro 90 05 13-3, märk betalningen julgåva, och ange företagets/organisationens kontaktuppgifter inklusive mejladress
• Vill du betala med ett bankkort? Fyll i formuläret här.

Meetagain vill också passa på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt 2017.