Där människor möts skapas nya idéer och affärer

Låt World Trade Center Malmö och Lund, med sina strategiska lägen och sina ljusa konferenslokaler, bli det självklara valet för din nästa konferens! Deras center ligger med närheten till städernas kärna. Med goda parkeringsmöjligheter och bra kommunikationsstråk för både bilburna och kollektivresande samt gående till och från städernas resecentrum.

Ljusa konferensmöjligheter

World Trade Center erbjuder mötesrum och konferenslokaler i olika sittningar upp till 108 personer. Samtliga lokaler är utrustade med modern teknik och kostnadsfritt Wi-Fi. Rummen är ljusa och luftiga och är alla belägna i en affärsfrämjande och kreativ miljö, där personlig service är i fokus.

Mat och dryck

God mat och dryck är viktiga ingredienser för ett lyckat möte. Tillsammans med World Trade Centers restauranger erbjuds mat och dryck med hög kvalitet, för alla typer av möten.