Park Avenue Hotels historia börjar så tidigt som 1950 då hotellet invigdes och snabbt blev en naturlig mötesplats för tillresta gäster såväl som för göteborgarna. Nu fortsätter man att förädla göteborgarnas hotell och skriver vidare på hotellets spännande historia. I september 2017 slås dörrarna upp till nya Elite Park Avenue Hotel.

Vad händer på Park?

  • Bygger ca 900 nya kvadratmeter konferens-och eventyta mot Lorensbergsparken
  • Skapar nya möjligheter för utställningar, mässor och mindre kongresser med möjlighet att ta emot upp till 700 personer i den största lokalen
  • Renoverar befintlig konferensyta vilket innefattar allt från yta, ventilation samt teknik
  • Bygger 16 nya hotellrum och ger de befintliga 317 rummen ett facelift
  • Bygger en ny frukostmatsal i anslutning till restaurangen

Restaurang och festvåning får nytt koncept i samarbete med Götaplatsgruppen

I samband med renoveringen stöps hotellets restaurang och festvåning om till nytt koncept med en spännande profil och ny inriktning. Med ombord på projektet är Götaplatsgruppen, som med sina framgångar i Göteborg tillför gastronomisk spetskompetens.