Arenastaden ligger ett stenkast från Solna Station, norr om Stockholm, och erbjuder en unik mix av ett antal attraktiva beståndsdelar som tillsammans bildar en lika unik helhet. Detta oavsett om du kommit till stadsdelen för att bo, arbeta eller ta del av shoppingupplevelser och nöjesliv.

I den nya stadsdelen finns multiarenan Friends Arena som visar sport- och nöjesevenemang i världsklass, Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia, hotell, kontor och attraktiva bostäder.

Att arrangera möten och event i Arenastaden är unikt. Ingen annanstans i Sverige kan du starta upp mötet i en IMAX-biograf, äta konferenslunchen cirka 100 meter upp på Quality Hotel Friends med utsikt över hela Stockholm och sedan torrskodd gå in på Sveriges största mötesplats Friends Arena för en aktivitet eller förfriskningar innan middagen serveras.

Quality Hotel Friends målsättning är att bli Arenastadens vardagsrum. Hotellet bygger därför ut och kommer snart att bli Stockholms största hotell. Quality Hotel Friends erbjuder en ombonad och levande mötesplats som snart kommer att kunna ta emot ännu större möten och event.

Upplev bioeffekten på Filmstaden Scandinavia i Mall of Scandinavia och håll möten med biokänsla. På Filmstaden förvandlas ditt möte till en upplevelse, och ditt budskap får större genomslag genom stora ljud- och bildformat samt totalt fokus i biosalongen.

Det är lätt att vara kreativ när man vistas i en inspirerande miljö. På Friends Arena hör du de stora ögonblickens sus och applåder från publikhavet. Här får dina mötesdeltagare en känsla av magi och artisteri i världsklass.