Den 28–31 augusti 2017 arrangerade Meetagain SFOG-veckan tillsammans med Södersjukhuset, Karolinska universitetssjukhuset, Karolinska institutet, Danderyds sjukhus, BB Stockholm och Södertälje sjukhus.

SFOG är en sammanslutning (ideell förening) av svenska gynekologer, obstetriker och andra för obstetrik och gynekologiintresserade läkare. SFOG har ansvaret för undervisning i ämnesområdet på grund-, specialist och fortbildningsnivå. Varje år arrangeras ett nationellt möte, SFOG-veckan, med ett stort vetenskapligt program.

     

I slutet av augusti var det dags för Stockholm och Münchenbryggeriet att stå värd för konferensen som i år slog alla rekord. Totalt medverkade 1250 deltagare (fördelat på konferensdeltagare och representanter från industrin) under konferensens fyra dagar. Det fanns mycket för deltagarna att välja mellan då konferensprogrammet erbjöd 50–60 talare per dag i parallella spår samt en utställning med runt 50 företag från industrin. Meetagain var med under hela planeringen samt under genomförandet och ser nu fram emot att börja med planeringen för nästa års konferens som då äger rum i Uppsala.

Marion Ek, MD, PhD och överläkare på kvinnokliniken SÖS sammanfattade veckan så här:

”Det har varit fantastiskt roligt att vara med att organisera SFOG-veckan i Stockholm. Det har inneburit stora utmaningar och det har krävts ett bra och nära samarbete med Meetagain som varit mycket hjälpsamma och proffsiga. Det är jag tacksam för. Vi fick till ett mycket bra program dagtid med spännande föreläsare och viktiga ämnen som diskuterades. På kvällarna kunde vi erbjuda ett härligt socialt program.”