Om Meetagain

Meetagain är en svensk PCO (Professional Congress Organiser) som erbjuder expertis och heltäckande administration vid stora och små konferenser, kongresser och möten. Med 25 års erfarenhet från mötesbranschen har vi både lokal kännedom från hela Sverige och ett stort internationellt nätverk. Vi satsar på att kunna ge en personlig och engagerad service – för att få ännu mer nöjda kunder.

Affärsidé

Professionell konferensarrangör (PCO) som erbjuder totallösningar inom större och mindre konferenser, kongresser och möten.

Värdegrund

Vi arbetar serviceinriktat med fokus på den enskilda deltagaren på konferensen/mötet. Allt vi gör genomsyras av våra värdeord – personlig, lösningsfokuserad och hjärtlig.

"Ibland händer det att leverantören överträffar kundens förväntanoch det har ni gjort igen"


Tomas Helenius - Stockholm Vatten

Lokal kännedom

Meetagain samarbetar med en rad städer och regioner. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom är vi medlemmar i flera lokala convention bureaus. Det innebär att vi har tillgång till en stor lokal kunskap, oavsett i vilken del av landet som konferensen ska hållas.

Miljö och hållbarhet

Meetagains policy inom miljö och hållbarhet bygger på insikten att ett aktivt ansvarstagande för en hållbar utveckling är en förutsättning för jordens fortlevnad. Vi vill tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners vara en aktiv part i detta viktiga arbete. Läs mer här

Internationella nätverk

Meetagain är det svenska medlemsföretaget i World PCO Alliance, ett samarbete mellan PCO-företag i 20 länder på alla sex kontinenter. Meetagain är medlem i IAPCO, ett nätverk med 120 kongressbyråer från 41 länder. IAPCO är en medlemsorganisation med högt ställda krav på kvalitet och processer för kongressbyråer. Meetagain är även medlem i ICCA: en kvalitetssäkrare och kompetensutvecklare inom den internationella mötesindustrin. Organisationen har 1100 medlemmar i 96 länder.

           

124

MÖTEN 2016

26

ÅRS ERFARENHET

35

INTERNATIONELLA MÖTEN 2016

19,736

DELTAGARE 2016